Prisrosetter

Välkommen till våra prisrosetter. Vi har lång erfarenhet med att leverera rosetter.

Allmän info om rosetter:
Ny kliché: 350 kr (engångskostnad). Vi sparar alla klichéer så det är endast första gången det debiteras.
Uppsättning: vid mindre antal än totalt 150 st rosetter tillkommer start/uppsättning av kliché, 195 kr (det går bra att mixa mellan olika rosetter).
Önskas svanstryck, skriver ni det under meddelande eller kontakta oss för offert.
Det går även bra att mixa ihop er egen färgkombination från vår färgkarta.

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller funderingar. Vi finns här för att hjälpa er!

Mängdrabatt

1-49 st: standardpris
50-149 st: 5% rabatt
150-249 st: 10% rabatt
250-499 st: 15% rabatt
500 st- : 20% rabatt

Du kan blanda mellan alla rosetter och färger, exempel 50 st 1-krans, 200 st 2-krans och då är det 250 priset som gäller.
Priserna uppdateras i varukorgen.

Prisrosetter för häst eller hund, färgrika med band, anpassningsbar design för evenemang.
Prisrosett 'Falsterbo', färgrika och dekorativa för priser eller evenemang, olika färger.
Prisrosett, färgrika och dekorativa för priser eller evenemang, olika färger och stilar.

När det gäller prisrosetter och att hylla prestationer finns Formo där för dig. Vi är specialiserade på att skapa prisrosetter av högsta kvalitet som kan anpassas efter din tävling, ditt evenemang eller din häst- och hundsport. Prisrosetter har alltid varit en symbol för framgång och kvalitet inom tävlingar och evenemang. Deras historia går långt tillbaka, och de har utvecklats till att vara mer än bara dekorativa band. På Formo förstår vi att varje prisrosett bär med sig en unik prestation och ögonblickets vikt. Därför arbetar vi hårt för att säkerställa att våra prisrosetter inte bara är vackra utan också av högsta kvalitet.

Vi erbjuder en rad olika prisrosetter för att passa just ditt behov:

Klassiska Prisrosetter: Våra klassiska prisrosetter är tillverkade av högkvalitativt band och finns i olika färger och storlekar. De är perfekta för att belöna vinnarna och finalisterna i tävlingar av alla slag.

Specialdesignade Prisrosetter: Om du vill skapa en prisrosett som är unik för ditt evenemang, hjälper vi dig gärna att skapa en specialdesignad rosett med din logotyp, evenemangsnamn och önskade färger. Vi vet att varje evenemang är unikt, och din prisrosett bör vara det också.

Exklusiva Prisrosetter: För de mest prestigefyllda tävlingarna erbjuder vi exklusiva prisrosetter. Dessa är rikt dekorerade och detaljrika, vilket ger dem en extra touch av elegans och lyx. De är en sann symbol för högsta ära och prestation. 

Prisrosetter utöver det vanliga 

När du väljer Formo som leverantör av era prisrosetter kan du vara säker på att du får produkter av högsta kvalitet. Våra prisrosetter tillverkas med noggrannhet och fokus på detaljer för att säkerställa att de håller hög standard. Vi använder endast de bästa materialen för att säkerställa hållbarhet och färgäkthet. Dina prisrosetter kommer att vara en stolt påminnelse om ditt framgångsrika ögonblick under lång tid framöver. Oavsett om du är en tävlingsarrangör, föreningsledare eller en entusiast, kan du lita på Formo när det gäller att leverera de bästa prisrosetterna för ditt nästa evenemang. Vi är stolta över att vara din partner när det handlar om att hylla prestationer och framgångar. Beställ dina prisrosetter från Formo idag och låt oss tillsammans skapa minnesvärda ögonblick och hedra de som förtjänar det mest. 

Prisrosettens historia 

Prisrosetter har en lång och ärofylld historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talet, en tid då hästsporten var en av de mest prestigefyllda och centrala aspekterna i samhället. Under den tiden användes prisrosetter ursprungligen för att hedra och belöna de skickligaste ryttarna och de mest eleganta hästarna i en epok där hästens betydelse var svår att överskatta. Deras ursprungliga syfte var att fungera som en strålande symbol för framgång och kvalitet inom hästsporten. När en ryttare eller en häst mottog en sådan prisrosett, var det mer än bara en dekoration. Det var en påminnelse om deras överlägsenhet och deras förmåga att excellerande inom en av de mest krävande och respekterade sporterna. 

Med åren har prisrosetter utvecklats i takt med förändringarna i hästsportens och tävlingarnas värld. De har anpassats för att inkludera en mängd olika färger, storlekar och stilar för att passa alla typer av tävlingar och evenemang. Från det traditionella blått till eleganta guldfärgade och regnbågens alla nyanser, finns det nu en prisrosett för varje smak och ändamål. Prisrosetter har också utvidgat sin betydelse för att inkludera en bredare värld av tävlingar och prestationer. Inte längre begränsade till enbart hästsporten, används de nu i hundtävlingar, sportevenemang, skol- och kulturaktiviteter och mycket mer. De har blivit en universell symbol för erkännande och belöning, oavsett vilken form prestationen tar.

 

I dagens värld fortsätter prisrosetter att vara mer än bara vackra band och rosetter. De är symboler för målmedvetenhet, hårt arbete och en vilja att sträva efter det bästa. Oavsett om det handlar om att vinna den prestigefyllda dressyrtävlingen på ridskolan eller att bli best in show på hundutställningen, är prisrosetter en påminnelse om att framgång och kvalitet alltid bör firas och belönas.