Specialmedaljer

Skapa minnesvärda ögonblick med specialdesignade/präglade medaljer.
Vi har över 60 års erfarenhet och förvandlar er idé till verklighet.

Kontakta oss för frågor och offert.

Idrottsmedaljer

3D medalj

Olika specialmedaljer

Över 60 års erfarenhet

Vi hjälper allt från idrottsföreningar, idrottsförbund, studentkårer, ordenssällskap, företag etc. med specialmedaljer.

Kontakta oss för frågor och offert.

Vi kan även hjälpa till med design.

specialdesignade medaljer

Att fira framgång och erkänna prestation är en grundpelare i många sammanhang, vare sig det handlar om sport, akademiska framgångar, företagsmilstolpar eller samhällsinsatser. Specialmedaljer tjänar inte bara som ett fysiskt bevis på dessa prestationer men också som en bestående symbol för hårt arbete, engagemang och framgång. Vi på Formo strävar efter att erbjuda och tillverka specialmedaljer som passar just dina unika behov och evenemang. Med en bredd av alternativ, från innovativa 3D-medaljer till skräddarsydda utmärkelser för företag, studentföreningar, ordenssällskap och idrottsförbund, är vårt mål att skapa minnesvärda och personliga priser som verkligen reflekterar mottagarens meriter.

Varför välja specialmedaljer?

Specialmedaljer ger en unik möjlighet att anpassa erkännandet till evenemanget eller prestationen. Till skillnad från standardmedaljer, där design och budskap ofta är generiska, erbjuder specialmedaljer en personlig touch som kan inkludera allt från specifika färger, logotyper, och emblem till 3D-effekter och skräddarsydd text. Denna anpassning gör att varje medalj inte bara representerar en prestation utan också berättelsen och identiteten hos evenemanget eller organisationen bakom det.

Vårt breda utbud av specialmedaljer 

3D-medaljer

Våra 3D-medaljer representerar den absolut senaste tekniken inom medaljdesign. Dessa medaljer tillåter en otrolig detaljrikedom och djup som fångar uppmärksamheten och ger ett bestående intryck. Perfekta för att framhäva komplexa logotyper eller skapa en känsla av rörelse och liv i designen.

Företagsmedaljer

Företag använder ofta specialmedaljer för att erkänna anställdas prestationer, jubileer eller andra milstolpar. Vi erbjuder anpassade lösningar som kan inkludera företagets färger, logotyp och andra unika designelement som speglar företagets varumärke och värderingar.

Medaljer för Studentföreningar och Ordenssällskap 

Studentföreningar och ordenssällskap har långa traditioner av att fira sina medlemmars framgångar och sammankomster. Våra specialmedaljer kan anpassas för att inkludera specifika symboler, mottos och färger som är viktiga för din organisation, vilket skapar ett bestående arv.

Medaljer för Idrottsförbund

Idrottsprestationer kräver erkännande som speglar den hårdhet och dedikation som atleter lägger ner. Vi skapar medaljer som inte bara erkänner denna insats utan också kan anpassas för olika sporter, tävlingar och nivåer av prestation.

Vår designprocess är enkel och inkluderande. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras behov och visioner. Processen inleds med en konsultation där vi diskuterar idéer och möjligheter. Efter det tar vårt team av designers och konstnärer vid och skapar en första designskiss. Vi är dedikerade till att säkerställa att slutresultatet inte bara möter utan överträffar våra kunders förväntningar.

Vi är fast beslutna att våra medaljer inte bara ska vara vackra att se på utan också hållbara. Vi använder högkvalitativa material och den senaste tillverkningstekniken för att säkerställa att varje medalj står emot tidens prövningar. Detta innebär att din utmärkelse kommer att förbli en kär ägodel och en källa till stolthet för mottagaren.