Pokaler

Välkommen till vårt sortiment med pokaler.
Här finns pokaler för alla tillfällen.

Önskas eget motiv väljer ni att klicka i ”inget motiv” och sedan skriver i kommentaren – eget motiv.
Skicka in motivet till info@formo.com

För större cuper och turneringar kan vi skräddarsy specialpokaler som blir unika för just er.

Vår kundsupport finns tillgängligt för att hjälpa dig med eventuella frågor eller speciella önskemål.

Pokaler och prispokaler har länge varit en symbol för framgång, prestation och erkännande. Oavsett om det handlar om idrottsevenemang, företagsutmärkelser eller skolavslutningar, är en välgjord pokal ett klassiskt sätt att fira och hedra extraordinära prestationer. På Formo förstår vi vikten av att erbjuda högkvalitativa och personliga pokaler som speglar den unika bedriften eller prestationen.

Pokaler för alla typer av prestationer 

Hos oss på Formo strävar vi efter att erbjuda ett brett utbud av pokaler som är skräddarsydda för att passa alla typer av prestationer och sammanhang. Våra prispokaler har blivit uppskattade inom en mångfald områden, och här följer några exempel på de olika sammanhang där de har funnit sin popularitet:

Idrottsevenemang är en arena där pokaler spelar en central roll. Oavsett om det är fotboll, basket, golf eller simning, utgör prispokaler en värdefull del av prisutdelningen. De symboliserar det hårda arbete och engagemang som både enskilda spelare och lag har investerat i sin strävan efter framgång. En vacker pokal representerar mer än bara en fysisk utmärkelse; den är en symbol för dedikation och passion inom sporten.

Inom företagsvärlden används pokaler som en välförtjänt hyllning till anställda och team som har utmärkt sig inom sina respektive arbetsområden. Utmärkelser som ”Årets försäljare” eller ”Bästa ledarskap” förlänar en extra dimension av erkännande och motivation. Pokalen fungerar som ett bevis på arbetsinsats och prestation och kan inspirera till fortsatt framgång och höga mål inom organisationen.

Skolavslutningar är en tid då prispokaler används för att hylla elever som har utmärkt sig, vare sig det är inom studier, idrott eller konstnärliga uttryck. Att motta en prispokal ger eleverna en känsla av stolthet och erkännande för deras hårda arbete och dedikation under skolåret. Det fungerar som en uppmuntran att fortsätta sträva efter framgång och att fira målinriktade prestationer.

Inom kulturella och konstnärliga sammanhang används pokaler för att belöna konstnärliga bedrifter. Oavsett om det är skådespelarprestationer, musikaliska framträdanden eller konstverk, är prispokaler en symbol för konstnärlig skicklighet och kreativitet. De ger en möjlighet att fira och uppmuntra talang inom den konstnärliga världen och är en påminnelse om att konsten är en viktig del av vårt kulturella arv.

Pokal med eller utan gravyr 

På Formo förstår vi att varje prestation är unik och förtjänar ett personligt erkännande. Därför erbjuder vi dig möjligheten att skapa en prispokal som är helt och hållet anpassad till den specifika bedriften. Med vårt graveringstjänst kan du lägga till namn, datum och andra detaljer som är särskilt relevanta för den person eller det team som har uppnått något enastående. Detta ger inte bara en extra personlig touch till pokalen utan gör den också till en minnesvärd och mycket meningsfull gåva. Med graveringen blir prispokalen inte bara en symbol för prestation i allmänhet, utan den blir också en unik hyllning till den individuella bedriften. Namnet som är ingraverat på pokalen kommer alltid att påminna mottagaren om deras framgångsrika prestation och det arbete och engagemang som låg bakom. Datumet markerar en speciell tidpunkt i deras liv, och eventuella andra detaljer kan ytterligare anpassa prispokalen till det specifika sammanhanget.

Historien bakom prispokaler

Historien om prispokaler går långt tillbaka i tiden. Den äldsta kända prispokalen är ”Saxonskapokalen” som tros vara tillverkad på 600-talet. Denna vackra silverpokal återfanns i Tyskland och anses vara ett tidigt exempel på prispokaler som ges som erkännande för militära eller sportsliga bedrifter. Under medeltiden började prispokaler användas vid riddartävlingar och tornerspel, där de användes som tecken på ära och mod.

Det var under 1800-talet som pokalen började bli populära inom idrottens värld. Idrottsföreningar och evenemang började erbjuda prispokaler som belöning för segrare och bästa prestationer. Denna tradition har sedan dess förstärkts och utvecklats över tid och omfattar nu en mängd olika sporter och evenemang över hela världen. 

Pokaler av högsta kvalité 

Vi är stolta över att erbjuda prispokaler av hög kvalitet som är tillverkade för att hålla. Våra pokaler är tillverkade av material av högsta kvalitet och är noggrant utformade för att vara både vackra och hållbara. Vi strävar efter att erbjuda prispokaler som kommer att vara stolta utmärkelser och minnen under lång tid framöver. Oavsett om det är för att fira en seger på fotbollsplanen, hedra en framstående anställd på företaget, eller uppmärksamma en duktig student på skolavslutningen, är prispokaler en tidlös och betydelsefull tradition. På Formo är vi dedikerade till att erbjuda de bästa prispokalerna som hjälper dig att fira och hylla prestationer i alla dess former. Kontakta oss idag för att utforska vårt sortiment och hitta den perfekta prispokalen för ditt ändamål.