Medaljer

Utforska vårt sortiment av medaljer! Vi erbjuder medaljer för alla tillfällen, oavsett om det är idrottsevenemang, skolprestationer eller företagsevenemang.
På alla av våra medaljer ingår det standardmotiv. Finns även möjlighet till eget motiv.

Glömt inte att lägga till medaljband som ni hittar under medaljband, klicka här

Medaljer har i århundraden varit symbolen för framgång, prestation och erkännande inom olika sammanhang. Oavsett om det handlar om sportevenemang, akademiska tävlingar, militära utmärkelser eller företagsjubileum, så har medaljer en unik förmåga att hedra prestationer och skapa minnen som varar för livet. På Formo, har vi dedikerat oss till att erbjuda de bästa medaljerna för alla dina behov och tillfällen. För att komplettera medlajerna och göra dessa extra speciella erbjuder vi även medaljband i olika längder, färger och utföranden. 

Medaljer för alla sammanhang 

Medaljer används inte bara inom sportens värld. De är också populära i andra sammanhang där prestation och erkännande är viktigt. Inom den akademiska världen delas medaljer ut till studenter som har uppnått höga betyg eller utmärkt sig inom ett visst ämne. Inom militären är medaljer en stolt tradition och ges till de som har visat tapperhet och tjänat sitt land med ära. Dessutom används medaljer inom företagsvärlden för att fira anställdas prestationer och jubileum. Oavsett varför du behöver en medalj, kan Formo hjälpa dig att skapa en som är unik och minnesvärd.

Medaljer i sportens värld

Inom sportvärlden har medaljer en särskild plats och är ofta höjdpunkten för tävlingar. Guld, silver och brons är de klassiska metallerna som representerar de tre främsta prestationerna. Dessa metallers historia inom sport går tillbaka till de första olympiska spelen i det antika Grekland, där segrarna belönades med en krans av olivblad. Med tiden övergick denna tradition till att inkludera medaljer, och de symboliserar nu en atlets dedikation och uppoffringar för att nå den högsta nivån av prestation. Varje sport har sina egna unika medaljer med olika former, storlekar och design. Fotbollsmästerskapen har den ikoniska guldbollen, simtävlingar har medaljer med simmare på dem och olympiska spel har en mängd olika designs som representerar värdlandets kultur och historia. Oavsett vilken sport du älskar och vilken typ av medalj du letar efter, kan du hitta den perfekta medaljen på Formo för att fira dina idrottares prestationer.

Medaljer i högsta kvalité och standard 

Vi på Formo är stolta över att erbjuda medaljer av högsta kvalitet. Vi använder endast de bästa materialen och den senaste tekniken för att skapa medaljer som kommer att hålla i många år framöver. Våra medaljer är tillverkade för att tåla slitage och är ett hållbart sätt att fira prestationer och skapa minnen som kommer att vara en del av din historia för alltid. Medaljer är mer än bara metall och band. De är symboler för framgång, prestation och minnen som kommer att vara en del av din historia för alltid. Oavsett om du är en idrottsman som siktar på guld eller en arbetsgivare som vill fira dina anställdas prestationer, så är medaljer ett perfekt sätt att göra det på. På Formo är vi dedikerade till att erbjuda de bästa medaljerna för alla tillfällen, och vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa minnen som varar livet ut. Välkommen till Formo, din partner för sportpriser och erkännanden!